O Fabril gana ao Unión Adarve e recupera provisionalmente o liderado

O Fabril superou ao Unión Adarve (2-1) en Abegondo, en partido correspondente á 33ª xornada no grupo 1º de Segunda División B.

Con este resultado, o Fabril suma 59 puntos e dorme como líder da categoría, á espera do que faga mañá domingo o Rayo Majadahonda (58 puntos) ante o Rápido de Bouzas; e o Fuenlabrada (56 puntos) en San Sebastián de los Reyes.

O partido esta tarde arrincou frenético, con tanto de Uxío aos 5 minutos e empate pouco despois, no minuto 13, a cargo da Unión Adarve.

O Fabril logrou de novo porse por diante grazas a un penalti por derriba do porteiro a Martín Bengoa, que transformou Edu Expósito.

Así se chegou ao descanso. A segunda metade seguiu a mesma tónica, partido sen dono claro, aínda que o marcador xa non se movería.

Os minutos finais foron para o Adarve, que buscou con afán a igualada. O Fabril esta vez soubo defender ben a súa renda para facerse cos 3 puntos.

Fabril: Francis, Blas, Quique Fornos, Raúl González, Diego Caballo, Edu Expósito, Martín Bengoa, Carlos López, Uxío, Romay e Borja Galán. Tamén xogaron: One e Queijeiro.

A próxima fin de semana, a Fabril visita ao Atlético de Madrid B.