A fortuna dá as costas ao Fabril en Cangas

A fortuna deu as costas ao Fabril no campo cangués de O Morrazo, no seu partido ante o Alondras CF (1-0) correspondente á 23ª xornada no grupo 1º de Terceira División.

Na primeira metade, David Sánchez e Losada tiveron nas súas botas oportunidades para marcar, a pesar de encaixar o único tanto do encontro no minuto 14, ademais nunha xogada de mala sorte: Álex Cobo rexeitou un tiro de falta pero o rebote coouse na portería branquiazul.

Aínda por riba, David Sánchez foi expulsado por protestar no minuto 43, co que os fabrilistas encararon a segunda parte con 10 futbolistas.

A pesar de todo, o Fabril saíu na segunda parte polo menos a por o empate e dominou ao seu rival, aínda que sen ocasións claras.

Con este marcador, o Fabril é 7º con 34 puntos e 1 partido menos, o aprazado en Abegondo ante o UD Paiosaco H. Añón. A 4ª praza, última de play off de ascenso, ocúpaa agora o CD Barco, con 40 puntos.

Fabril: Álex Cobo, Valín, Martí Vilà, Bourdal, Juan Rodríguez, Iago Parga, Iago Novo, Gandoy, Mario Losada, Villares e David Sánchez. Tamén xogaron: Eimil, Javi Sánchez e Pidlepenets.

O vindeiro domingo 16 de febreiro ás 12:00, o Fabril recibe en Abegondo á SD Compostela, líder da categoría.