A Ponferradina tumba ao Fabril grazas á súa gran efectividade

O amigable que o pasado 28 de xullo disputou o Deportivo no Toralín ante a Ponferradina, e que finalizou con empate (1-1), xa presaxiaba o que se ía a atopar o Fabril no seu partido ligueiro desta tarde en Abegondo, correspondente á 4ª xornada no grupo 1º de Segunda División B: un rival rochoso, ben plantado e ordenado, cunha gran efectividade en ataque.

E así ocorreu. Ambos os equipos apenas dispuxeron de oportunidades de gol. Adiantouse a 'Ponfe' de penalti aos 20 minutos, nunha pena máxima que transformou o incombustible Yuri, convertido en estandarte do seu Club. O uruguaio May empatou ao fío do descanso, co que o partido quedaba aberto para a segunda metade.

Con todo, unha contra culminada por Fran Carnicer no minuto 65 volvía poñer en vantaxe aos bercianos, que xa non desaproveitaron esa vantaxe.

Con este resultado, o Fabril queda cun punto en decimonovena posición.

Fabril: Álex Cobo, Blas, Lucas, Mujaid, Raúl González, Gandoy, Víctor García, Javi Cobo, Uxío, Montiel e May. Tamén xogaron: Quique Fornos, Diego Villares e Luismi.

O vindeiro domingo 23 de setembro, a Fabril visita ao Burgos, a partir das 17:00 horas.