Borges e Marlos Moreno tiveron minutos onte martes coas súas seleccións

Dous futbolistas branquiazuis tiveron onte martes os seus últimos compromisos internacionais nesta semana de parón ligueiro: Borges en San José de Costa Rica e Marlos Moreno con Colombia en Manádevos (Brasil). Ambos teñen previsto che

Borges xogou o noventa minutos ante Panamá

Onte martes 6 de setembro, Costa Rica, con Celso Borges de titular, impúxose en San José a Panamá (3-1). O mediocentro deportivista disputou o noventa minutos.

Desta forma, Costa Rica acaba como líder do grupo B a fase de grupos previa ao hexagonal final de clasificación para o Mundial.

O pasado venres 2 de setembro (madrugada do sábado en España), Costa Rica impúxose (0-1) a Haití no capital Porto Príncipe, unha vitoria fundamental para a clasificación de face ao Mundial. O deportivista Celso Borges tamén foi titular e tamén xogou o partido completo.

O centrocampista branquiazul ten previsto aterrar no Aeroporto da Coruña mañá xoves 8 de setembro á primeira hora da tarde.

Marlos Moreno entrou na recta final do Brasil - Colombia

Tamén onte martes 6 de setembro, a selección colombiana caeu ante Brasil en Manádevos (2-1), en partido clasificatorio para o Mundial de Rusia 2018.

Marlos Moreno saltou ao céspede no minuto 82, relevando a Muriel, xa con 2-1 no marcador.

O pasado xoves 1 de setembro, Colombia derrotou a Venezuela (2-0) en Barranquilla tamén en partido clasificatorio para o Mundial. Marlos nesta ocasión non chegou a saltar ao terreo de xogo.

Marlos Moreno chegará á Coruña mañá xoves 8 de setembro a última hora da mañá.