Cavaleiro xoga o primeiro tempo e Insua non chega a saltar ao céspede

- Foto: Susi García - Iván Cavaleiro disputó o primeiros corenta e cinco minutos do partido de volta do play off de clasificación para o Campionato de Europa Sub-21 que o seu selección, Portugal, jugó ante Hol

No minuto 37, o futbolista do Dépor sufriu un golpe na cabeza cun xogador rival, circunstancia que puido provocar a súa substitución no descanso. Os Servizos Médicos do Club solicitarán nas próximas horas toda a información posible dos galenos portugueses.

O atacante branquiazul foi titular o pasado xoves na vitoria lusa (0-2), no partido de ida disputado no estadio AFAS de Alkmaar.

Insua viu a eliminación de España sub-21 desde o banco

Pablo Insua viu desde o banco de suplentes a derrota (1-2) e consecuente eliminación da Selección Española ante Serbia en Cádiz, no partido de volta do play off de clasificación para o Campionato de Europa Sub-21.

O central deportivista tamén foi suplente no partido de ida disputado o pasado venres en Jagodina (0-0) entre ambas as seleccións.

Medunjanin ten previsto chegar esta noite á Coruña

Segundo encontro completo para o deportivista Haris Medunjanin onte luns fronte a Bélxica en Bosnia (1-1) e segundo empate consecutivo da súa selección, na carreira pola clasificación para o Campionato de Europa 2016.

Medunjanin tamén foi titular e disputou o noventa minutos do primeiro partido da súa selección, Bosnia, en Gales (0-0) o pasado venres 10 de outubro, tamén clasificatorio para o Europeo.

O centrocampista branquiazul ten previsto chegar esta noite á Coruña e mañá mércores porse a disposición de Víctor Fernández en Abegondo.