RCDeportivo RCDeportivo RCDeportivo
Skip to main content
GL
PORTADA

Juanfran: "Hai unha gran unión entre xogadores e corpo técnico"

Juanfran atendeu aos medios de comunicación esta mañá na sala de prensa de Abegondo.

Subliñou que a vitoria do pasado luns ante a Real Sociedad en Riazor foi "un alivio porque o necesitabamos e seguimos necesitando moitos puntos. É un premio á melloría que se estaba vendo nos últimos partidos, que a estabamos perdendo en pequenos detalles ou en erros".

Aínda que recoñeceu que ese triunfo por 5-1 "é moi bonito, seguimos nunha situación delicada, de ter que sumar".

A pesar da clasificación, Juanfran asegura que "hai unha gran unión entre xogadores e corpo técnico. É moi importante porque nos dá un plus". "Estamos moi ben con este adestrador, con este corpo técnico, e alegrámonos desta vitoria porque poden traballar máis tranquilos e iso é moito mellor para nós", engade.

A nivel particular, di que se atopa "ben. É o primeiro ano no que estiven desde o primeiro día de lateral, adestro de lateral, fun lateral en cada adestramento, en cada partido, e iso tamén me está axudando, está a beneficiarme".

Por este motivo, opina que "quizais me atope no mellor momento da miña carreira en todos os aspectos. Encima vénme unha nena en camiño".

Fixo autocrítica ao asegurar que "estes anos non estiven ben ofensivamente para o que son eu. Desde que saín do Real Madrid Castela custoume moito chegar ao meu fútbol. Este ano teño moita liberdade, o adestrador permíteme facer cousas que non se me permitiu ata agora desde que cheguei a Primeira".

Formado na canteira do Real Madrid, Juanfran sostén que "sempre é especial volver" ao Santiago Bernabéu, como este sábado 10 de decembro ás 20.45 (Bein Sports): "Ao Real Madrid estoulle moi agradecido. Deume a oportunidade de xogar no mellor filial do mundo como era o Castilla. Deume a oportunidade de volver a casa estando no Villarreal B. E abríronme as portas de Primeira División, porque sen eles é moi complicado pasar dun filial a Primeira. Estou moi agradecido".