Medunjanin golea con Bosnia e Borges brilla con Costa Rica

- Foto: UEFA-   Haris Medunjanin e Celso Borges, dous do catro internacionais do Deportivo que estes días estiveron defendendo as cores das súas seleccións nacionais, pecharon a súa participación con actuacións moi destacad

Medunjanin, clave na vitoria de Bosnia ao anotar dous goles

En partido clasificatorio para o Euro 2016, Bosnia Herzegovina, co deportivista Haris Medunjanin no once inicial, venceu (2-3) en Chipre, onte á noite en Nicosia. O centrocampista branquiazul anotou dous goles, xogou todo o partido e guiou á súa selección á repesca para a Eurocopa.

O pasado sábado, a selección bosníaca venceu (2-0) no Stadium Bilino Polje de Zenica a Gales, tamén en partido clasificatorio para a Eurocopa. Neste encontro, Medunjanin non chegou a xogar.

O futbolista branquiazul ten previsto regresar á Coruña ao longo de hoxe mércores 14 de outubro.

Celso Borges brilla no triunfo de Costa Rica en Estados Unidos

A selección costarriqueña, na que milita Celso Borges, impúxose (0-1) a Estados Unidos en New Xersei, no estadio Red Bull Area, nun partido amigable. As crónicas sinalan ao deportivista como o xogador máis destacado do partido. Foi titular, protagonizou a xogada do gol de Campbell e foi substituído no minuto 92, co choque case finalizado.

O mediocentro deportivista tamén foi titular con Costa Rica noutro amigable disputado na madrugada do pasado xoves ao venres (en España) ante Sudáfrica en San José. Venceron os africanos (0-1) e o futbolista do Dépor xogou o noventa minutos.

Celso Borges tivo unha das ocasións máis claras do seu equipo no minuto 87, pero o seu disparo de falta foise rozando a meta de Sudáfrica.

A súa chegada ao Aeroporto da Coruña está prevista para as 8.40 de mañá xoves 15 de outubro.

Jonathan Rodríguez non chega a saltar ao campo con Uruguai

No Estadio Centenario de Montevideo, Uruguai, con Jonathan Rodríguez no banco, goleou (3-0) a Colombia en encontro clasificatorio para Rusia 2018.

O dianteiro deportivista tampouco chegou a saltar ao terreo de xogo no triunfo da selección uruguaia en Bolivia (0-2) o pasado xoves, noutro partido clasificatorio para o Mundial.

Jonathan ten previsto chegar ao Aeroporto da Coruña o xoves 15 de outubro ás 8.40 horas.

O fabrilista Ben Fisk cae con Canadá Sub-23 no terceiro e cuarto posto do Preolímpico

Finalmente, Ben Fisk caeu (2-0) no Rio Tinto Stadium de Salt Lake City con Canadá Sub-23 o terceiro e cuarto posto ante Estados Unidos do Torneo Preolímpico da CONCACAF. Os canadenses, que xogaron con dez xogadores desde o minuto 44 por expulsión de Frano, quedan con este adverso resultado fóra dos Xogos Olímpicos de Río 2016.

Ben Fisk marcou un gol na primeira fase, concretamente no segundo partido ante Panamá.