Mella regresa da sub-15 e sentenza co seu gol un complicado partido ante o ED Xuventude de Oroso

David Mella regresou ao Cadete A após o seu paso pola selección española sub-15 nun torneo en San Pedro del Pinatar (Murcia).

Co combinado nacional foi titular ante a República de Irlanda (2-0); e saíu de suplente após o descanso ante a República Checa (6-0) e ante Países Baixos (1-6), en choque este último celebrado o pasado luns.

Hoxe, o atacante deportivista, no seu partido ante o ED Xuventude de Oroso (4-2) disputado en Abegondo e correspondente á 21ª xornada na División de Honra, empezou no banco. Diego Gómez e Martín Ochoa adiantaron ao Cadete A en a primeira metade.

O partido cambiou após o descanso. O meta deportivista Sergio foi expulsado con vermella directa no minuto 55 por tocar o balón coa man fóra da área. O ED Xuventude de Oroso aproveitou esta circunstancia para empatar o encontro con dous chispazos.

Pero na recta final, de novo Martín Ochoa e Mella, que saltara ao céspede nese fatídico minuto 55, amarraron os 3 puntos para os branquiazuis que permiten manter a súa vantaxe á fronte da clasificación.

Con este marcador, o Cadete A suma 63 puntos na primeira praza do grupo.

Cadete A: Sergio, Quique Teijo, Pablo Trigo, Martín Ochoa, Álex González, Mato, Embid, Raúl, Rubén, Carlos e Diego Gómez. Tamén xogaron: Lemos, Seydiba, Dopico e Mella.

A próxima fin de semana, o Cadete A xoga de novo en Abegondo, esta vez ante o Coruxo FC.

Cadete A 4 (Martín Ochoa -2- e Hugo Baldomar -2-) - Bertamiráns FC 0
CD Calasanz 0 - Cadete A 5 (Seydiba, Hugo Baldomar, Nico, Mella e Martín Ochoa)
Cadete A 5 (Álex, Embid, Canales, Diego e Martín) - Racing de Ferrol 0
ED Xuventude de Oroso 0 - Cadete A 3 (Álex González -2- e Martín Ochoa)
Coruxo FC 0 - Cadete A 4 (Martín Ochoa -2-, Roque e Embid)
Cadete A 3 (Canales -3-) - CD Lugo 0
RC Celta 0 - Cadete A 1 (Martín Ochoa)
Cadete A 5 (Hugo Baldomar -2-, Roque e Martín Ochoa -2-) - AJ Lérez 1
Pabellón Ourense CF 1 - Cadete A 3 (Quique Teijo, Diego Gómez e Hugo Baldomar)
Cadete A 5 (Hugo Baldomar -2-, Diego Gómez -2 e Martín Ochoa) - Bergantiños CF 0
Victoria CF 2 - Cadete A 4 (Diego Gómez, Canales, Martín Ochoa e Roque)
Cadete A 5 (Hugo Baldomar -2-, Martín Ochoa, Álex González e Mella) - ED Val Miñor Nigrán 0
CD Conxo Santiago 1 - Cadete A 3 (Mella -2- e un futbolista rival en propia meta)
Cadete A 8 (Pablo Trigo, Mella, Canales, Diego Gómez, Martín Ochoa -2- e Álex González -2-) - Arosa SC 0
San Tirso SD 0 - Cadete A 3 (Diego Gómez -2- e Martín Ochoa)
Cadete A 5 (Canales -2-, Martín Ochoa, Rubén e un futbolista rival en propia meta) - Pontevedra CF 0
Ural CF 0 - Cadete A 3 (Álex González, Martín Ochoa e Mella)
Bertamiráns FC 1 - Cadete A 9 (Hugo Baldomar, Quique Teijo, Mella, Rubén -2-, Martín Ochoa, Pablo Trigo -2- e Mato)