Resultados da fin de semana en #ANOSACANTEIRA

Con descanso para o Deportivo ABANCA B, esta fin de semana xogáronse dous encontros oficiais en #ANOSACANTEIRA, ambos hoxe domingo.

O Fabril tivo derbi coruñés ante o Silva SD na Grela 1. Adiantouse o filial aos 5 minutos grazas a un gol de Iván Guerrero; pero empatou o Silva de penalti por mediación de Callón na segunda metade.

Pola súa banda, o Xuvenil A recibiu un excesivo castigo (3-0) ante o CD Lugo no anexo ao Estadio Anxo Carro, na 1ª xornada do subgrupo A de o grupo 1º da División de Honra. Os lucenses anotaron todas as súas oportunidades, ao revés que os branquiazuis, faltos de puntaría e sorte en ataque.

Finalmente, en atención ás novas medidas das autoridades que limitan a mobilidade nas cidades galegas e outros municipios da área metropolitana coruñesa, a Dirección de Fútbol Formativo decidiu suspender o partido amigable do Xuvenil B previsto para o pasado venres na Cidade Deportiva.