Resultados da fin de semana en #ANOSACANTEIRA

#ONOSODERBI xuvenil na División de Honra, subgrupo A, foi o partido máis destacado desta semana en #ANOSACANTEIRA. O encontro disputouse onte sábado na estrea da Cidade Deportiva Afouteza en Mos.

O Xuvenil A coouse na festa celeste, xa que o club vigués aproveitou o choque para inaugurar oficialmente as súas novas instalacións. Os goles de Peke e Do Carmo deron a volta a un partido que se puxo costa arriba para o Dépor na primeira metade co único tanto do RC Celta.

Hoxe domingo 29 xogáronse os outros dous choques previstos: o do Fabril (2-1 en Carballo) e o do Xuvenil B (3-0 fronte ao Pontevedra CF); posto que o Deportivo ABANCA B tivo descanso esta semana.

O filial deportivista non puido traer nada positivo da súa visita ás Eiroas. Un gol de Remeseiro no minuto 85 decantou para o Bergantiños FC un choque moi igualado.