ACTUALIDADE

Un penalti impide ao Fabril sumar os 3 puntos no derbi coruñés ante o Silva SD

Un penalti na segunda metade impediu ao Fabril traerse os tres puntos da Grela 1 no derbi coruñés ante o Silva SD (1-1), correspondente á 3ª xornada no subgrupo A de o grupo 1º de Terceira División.

Iván Guerrero, que esta semana pasada ademais adestrouse un día ás ordes de Fernando Vázquez, adiantou ao filial deportivista aos 5 minutos de xogo.

O Fabril controlou ben ao rival, que apenas puxo en perigo a meta defendida por Pablo Brea. Con todo, nun dos poucos achegamentos locais chegou á xogada do penalti, no minuto 70, que supuxo a igualada, ao cabo definitiva.

Con este resultado, o conxunto de Juan Carlos Valerón suma 5 puntos de 9 posibles, froito de dous empates e unha vitoria nas tres xornadas disputadas.

Fabril: Pablo Brea, Iván Guerrero, David Suárez, Juan Rodríguez, Boedo, Kanouté, Sarmiento, Villares, Javi Sánchez, Manu Mosquera e Rayco. Tamén xogaron: Juan Cambón, Guedes, Barba e Álex.

O domingo 8 de novembro ás 16:30, o Fabril recibe en Abegondo ao CSD Arzúa.