TERESA HERRERA

O Real Madrid leva o Trofeo Teresa Herrera grazas a un gran arreón inicial

Foto:Santiago Lópeixe O Real Madrid, con tres goles na recta inicial do partido, conquistó a 68 edición do Trofeo Teresa Herrera ante o Deportivo (0-4). Tal e como prometió no seu día Florentino Pérez ao President

Fernando Vázquez e Ancelotti aproveitaron o último amigable do verán para dar minutos a todos os seus homes. No Dépor só Ayoze e Rochela non se vestiron de curto.

Kaká, Morata e Casemiro decantaron o partido cos seus goles no primeiros quince minutos; axudados por Cristiano Ronaldo, titular de novo en Riazor. O Dépor, no que debutaron Borja Bastón e Luisinho, seguiu ao seu, tentando facer o seu fútbol e achegarse á meta de Casillas.

Co 0-3, o Real Madrid baixou de revolucións e o partido igualouse. A oportunidade máis clara para o Deportivo de estrearse no marcador foi un man a man de Luís con Casillas, que o canteirán cruzou lixeiramente en exceso.

Ao final, o concelleiro de deportes do Concello da Coruña, Francisco J. Mourelo, entregou a 'Torre de Hércules' ao Real Madrid, vencedor desta 68 edición.

Deportivo: Lux (Fabricio, min.46); Laure (Seoane, min.46), Kaká Bezerra (Uxío, min.61), Insua (Dani Igrexas, min.75), Luisinho (Manuel Pablo, min.46); Wilk (Álex Bergantiños, min.46), Juan Domínguez (Teles, min.75); Arizmendi (Juan Carlos, min.46), Culio (Cañi, min.75), Rudy (Bicho, min.61); e Borja Bastón (Luís, min.61).

Real Madrid: Casillas (Mejías min.82); Carvajal (Arbeloa, min.46), Pepe (Mateos, min.46), Nacho, Marcelo (Casado, min.46); Casemiro, Isco (Dei María, min.46), Kaká; Morata (Benzemá, min.61), Jesé e Ronaldo (Özil, min.46).

Goles: 0-1, min.6, Kaká. 0-2, min.12: Morata. 0-3, min.16: Casemiro. 0-4, min.86: Kaká.

Árbitro: Pérez Pallas, do colexio galego. Mostrou amarela a Borja Bastón, por parte do Deportivo; e a Nacho.