Celso Borges iniciou de titular con Costa Rica a Copa América

Celso Borges disputó o noventa minutos da estrea de Costa Rica ante Paraguai (0-0) na Copa América Centenario 2016. O encontro foi moi igualado e con escasas oportunidades de gol nas dúas porterías.

COLOMBIA - COSTA RICA, ás 20.00 (hora local) no NRG Stadium en Houston

Os dous primeiros clasificados accederán a cuartos de final, do 16 ao 18 de xuño. As semifinais xogaranse o 21 e 22. O 25 de xuño está previsto o partido polo terceiro e cuarto posto; mentres que a final celebrarase o 26 de xuño en New York.

Fayçal saltou ao céspede no minuto 77 no empate de Marrocos ante Libia o pasado venres

En partido clasificatorio para a Copa de África 2017, Marrocos empatou ante Libia (1-1), en Rades (Tunes) o pasado venres.

O deportivista Fayçal saltou ao céspede no minuto 77 en substitución de Hakim Ziyech.

A partir dese encontro, Fayçal finalizou a concentración da selección e comeza as súas vacacións.

Sam Piette disputou a última media hora de xogo fronte a Azerbaiján

O fabrilista Sam Piette atópase concentrado con Canadá en Austria desde o pasado martes 31 de maio, ata ao mércores 8 de xuño.

O pasado venres, a selección canadense xogou un amigable (1-1) ante Azerbaiján no Stadion Rohrbach en Rohrbach An Der Lafnitz. Piette arrincou o encontro no banco e saltou ao céspede no minuto 62, substituíndo a David Edgar.

O martes 7 de xuño será o segundo amigable, nesta ocasión fronte a Usbequistán, no  Thermenstadion da localidade austríaca de Bad Waltersdorf (16.00).

Por conseguinte, Piette causou baixa no Fabril para o partido de ida da segunda eliminatoria do Play Off de Ascenso a Segunda División B, ante o Navalcarnero en Riazor.