O Fabril exhibe fluidez en Abegondo e non se deixa sorprender por un atrevido CD Estradense

O Fabril non falla en Abegondo e dobregou (3-0) ao CD Estradense con goles de Martín Ochoa e Dani Barcia. O partido corresponde á 19ª xornada en Terceira RFEF.

Con este resultado, o filial deportivista suma 39 puntos na cabeza da clasificación.

O partido arrincou cos dous equipos empuxando cara á área rival. O CD Estradense presionou ben ao centro do campo branquiazul e chegaba con perigo á meta de Brais Suárez, que tivo que intervir nun par de accións.

A primeira ocasión foi para Nájera, que disparou raso e desviado após regatear ao seu par na área.

O rumbo do choque cambiou aos 26 minutos. Martín Ochoa, que leva o gol nas veas, anotou o primeiro do partido ao aproveitar un centro raso preciso de Marc desde a banda dereita, ás costas dos centrais visitantes.

O Fabril tivo os seus mellores minutos desta primeira parte, que culminou Dani Barcia co segundo tanto ao fío do descanso. O defensor coruñés, nun saque de esquina ensaiado, bateu a meta rival cun potente disparo ao primeiro pau despois dun centro raso de Iñaki.

Con este resultado e o encontro encarrilado para os fabrilistas chegouse ao descanso.

Após o paso polos vestiarios o partido seguiu coa mesma tónica. Martín Ochoa puido anotar o terceiro noutro balón ás costas da defensa do CD Estradense pero, após regatear ao porteiro, disparou fóra demasiado forzado.

Os da Estrada tampouco perderon de vista a portería do Fabril e seguiron inquietando a Brais Suárez, aínda que sen crear demasiado perigo.

Xa no desconto e co partido sentenciado, Iván redondeou o marcador ao recoller un balón solto na área e bater por terceira vez a portería do CD Estradense.

Fabril: Brais Suárez, Marc, Dani Barcia, Puerto, Marcel, Brais Val, Jairo, Iñaki, Nájera, Diego Gómez e Martín Ochoa. Tamén xogaron: Barba, Jesús Ares, Currás, Iván e Fito.

A próxima fin de semana, a Fabril visita ao CSD Arzúa.