RCDeportivo RCDeportivo RCDeportivo
Skip to main content

Lux e Ifrán preparan un asado para todo o persoal, técnicos e empregados de Abegondo

Ao finalizar o adestramento desta mañana, Germán Lux e Diego Ifrán, como bos arxentino e uruguaio, prepararon un asado, por xentileza da Carnicería Curtis (Santa Cruz), para todos as súas compañeros, técnicos e em

A tarefa arrincou xa de mañá, mentres o equipo exercitábase no campo número dous. Os utilleros do equipo montaron as grellas, cedidas pola Asociación de Veciños de Crendes e o masaxista Juan Hermida encargouse das brasas.

Nada máis concluír o adestramento, Lux e Ifrán puxéronse aos mandos para que a carne estivese no seu punto. O resto de futbolistas e persoal da cidade deportiva foron os encargados de montar a longa mesa, baixo a cuberta da bancada da tribuna principal. A Cervecería Barral de Crendes, sede da pena deportivista Javi Rego, completou o menú con patacas fritas, bebidas...

O de hoxe foi o segundo asado no que vai de tempada, tras o realizado o pasado mes de decembro. De todos os xeitos é frecuente que a persoal se reúna para comer ou cear, reflectindo o gran ambiente de unión que se respira no vestiario branquiazul.