Celso Borges e Jonathan Rodríguez reencóntranse na Costa Rica - Uruguai

Dous xogadores do Deportivo reencontráronse esta pasada madrugada no Estadio Nacional de Costa Rica en San José, a capital do país centroamericano. Celso Borges formó de inicio no centro do campo de Costa Rica e Jonathan Rodríg

Gañou Costa Rica (1-0) cun tanto de B. Ruiz no minuto 9 de partido. Borges xogou 80 minutos e Jonathan, 62 minutos. Ambos os futbolistas teñen previsto chegar á Coruña mañá xoves pola tarde, para o venres iniciar os adestramentos co Deportivo.

O pasado sábado, Celso Borges coa súa selección, Costa Rica, caeu ante Brasil (1-0) no Red Bull Area de New Xersei (Estados Unidos), noutro choque amigable. O mediocentro branquiazul foi titular e disputou o noventa minutos dun partido igualado que sentenciou Hulk co seu gol no minuto 10.

E Jonathan impúxose (0-1) con Uruguai en Panamá o pasado venres. O dianteiro deportivista saltou ao céspede tras o descanso.

Medunjanin adéstrase xa esta tarde en Abegondo

Haris Medunjanin chegou onte á noite á Coruña e esta tarde xa se adestrará co Deportivo en Abegondo.

O centrocampista branquiazul non chegou a saltar ao terreo de xogo o pasado domingo no segundo partido de Bosnia Herzegovina clasificatorio para a próxima Eurocopa. Os bosníacos impuxéronse (3-0) no estadio Bilino Polje de Zenica a Andorra.

O xoves 3 de setembro, Medunjanin foi titular no estadio Rei Balduino de Bruxelas ante Bélxica. Disputou 80 minutos ata que foi substituído por Ibisevic. Caeron os bosníacos (3-1), a pesar de que Dzeko púxoos por diante no marcador no minuto 15.