#ANOSACANTEIRA

O Fabril dobrega á Agrupación Estudantil con 3 goles na segunda metade

O Fabril reencontrouse co triunfo no subgrupo A de Terceira División ao dobregar en Abegondo (3-1) á Agrupación Estudiantil con tres tantos na segunda metade.

O conxunto santiagués adiantouse no marcador ao tres minutos con tanto de penalti transformado por Antón Vilas.

O filial deportivista fíxose inmediatamente co dominio do partido pero non foi capaz na primeira metade de perforar a meta visitante.

Após o descanso, o Fabril soubo ler o partido e ter paciencia ante un rival encerrado no seu campo. Logrou primeiro empatar grazas a un gol de Adri Castro no minuto 67. Foi o principio do fin da até entón férrea resistencia da Agrupación Estudiantil.

Os tantos de Barba no minuto 74 e Yuste no minuto 90 amarraron o tres puntos para o conxunto que prepara Juan Carlos Valerón.

Con este resultado, o Fabril suma 12 puntos na zona alta da clasificación, despois de 9 partidos disputados.

Fabril: Pablo Brea, Iván Guerrero, Guille Bueno, Yuste, Juan Rodríguez, Kanouté, Javi Sanmartín, Villares, Sarmiento, Adri Castro e Rayco. Tamén xogaron: Javi Sánchez, Barba e Prendes.

A próxima fin de semana, a Fabril visita á SD Fisterra, en día e hora por fixar.