Primeiro triunfo en liga do San Tirso SD Cadete nun partido con todos os seus goles no primeiro cuarto de hora

O San Tirso SD Cadete tróuxose os 3 puntos de Pontevedra no seu partido ante o AJ Lérez (1-2) correspondente á 4ª xornada na División de Honra.

Adiantouse o cadro pontevedrés aos 3 minutos pero Janusz e Miguel de Labra déronlle a volta antes do minuto 16. A partir de aí xa non se movería o marcador.

Con esta primeira vitoria na liga, o San Tirso SD Cadete é décimo terceiro na táboa con 4 puntos.

San Tirso SD Cadete: Rodrigo, Guille, Jorge, Pablo Campo, Íker Fernández, Abel, Álvaro, Mosquera, Miguel de Labra, Janusz e Hugo Ramos. Tamén xogaron: Hugo Carballeira, Xoel, Xabi Campos e Diego.

A próxima fin de semana, o San Tirso SD Cadete recibe en O Monte ao RC Celta.