Segundo partido para Borges na Copa América mañá martes e novo amigable para Piette

Celso Borges disputa mañá martes 7 de xuño en Chicago o seu segundo partido na Copa América Centenario 2016. O seu rival será precisamente a selección anfitrioa, Estados Unidos.

O pasado venres, o mediocentro deportivista disputou os noventa minutos na estrea de Costa Rica ante Paraguai (0-0). O encontro foi moi igualado e con escasas oportunidades de gol nas dúas porterías.

COLOMBIA - COSTA RICA, ás 20.00 (hora local) no NRG Stadium en Houston

Os dous primeiros clasificados accederán a cuartos de final, do 16 ao 18 de xuño. As semifinais xogaranse o 21 e 22. O 25 de xuño está previsto o partido polo terceiro e cuarto posto; mentres que a final se celebrará o 26 de xuño en New York.

Sam Piette mídese mañá martes a Uzbekistán en Austria

Sam Piette áchase concentrado con Canadá en Austria desde o pasado martes 31 de maio, até este mércores 8 de xuño.

Mañá martes 7 de xuño o mediocentro deportivista xogará con Canadá un amigable fronte a Uzbekistán no Thermenstadion da localidade austríaca de Bad Waltersdorf (16.00).

O pasado venres, a selección canadiana xogou un partido (1-1) ante Azerbaiján no Stadion Rohrbach en Rohrbach An Der Lafnitz. Piette arrancou o encontro no banco dos suplentes e saltou ao céspede no minuto 62, reemprazando David Edgar.

Por conseguinte, Piette causou baixa no Fabril no partido de ida da segunda eliminatoria do Play Off de Ascenso a Segunda División B, ante o Navalcarnero en Riazor.

Fayçal comezou as súas vacacións após xogar o pasado venres 15 minutos con Marrocos ante Libia

Fayçal comezou as súas vacacións após ter participado o pasado venres no partido clasificatorio para a Copa de África 2017, en que Marrocos empatou ante Libia (1-1), en Rades (Túnez).

O avanzado deportivista saltou ao céspede no minuto 77 en substitución de Hakim Ziyech.