Segundo partido para Borges na Copa América mañá martes e novo amigable para Piette

Celso Borges disputa mañá martes 7 de xuñou en Chicago ou seu segundo partido na Copa América Centenario 2016. Ou seu rival será precisamente a selección anfitrioa, Estados Unidos.

Ou pasado venres, ou mediocentro deportivista disputou vos noventa minutos na estrea de Costa Rica ante Paraguai (0-0). Ou encontro foi moi igualado e con escasas oportunidades de gol nas dúas portarías.

COLOMBIA - COSTA RICA, ás 20.00 (hora local) non NRG Stadium en Houston

Vos dous primeiros clasificados accederán a cuartos de final, do 16 ao 18 de xuño. As semifinais xogaranse ou 21 e 22. Ou 25 de xuño está previsto ou partido polo terceiro e cuarto posto; mentres que a final se celebrará ou 26 de xuño en New York.

Sam Piette mídese mañá martes a Usbequistán en Austria

Sam Piette áchase concentrado con Canadá en Austria desde ou pasado martes 31 de maio, atei este mércores 8 de xuño.

Mañá martes 7 de xuño ou mediocentro deportivista xogará con Canadá un amigable fronte a Usbequistán non Thermenstadion dá localidade austríaca de Bad Waltersdorf (16.00).

Ou pasado venres, a selección canadiana xogou un partido (1-1) ante Azerbaiján non Stadion Rohrbach en Rohrbach An Der Lafnitz. Piette arrancou ou encontro non banco dous suplentes e saltou ao céspede non minuto 62, reemprazando David Edgar.

Por conseguinte, Piette causou baixa non Fabril non partido de ida dá segunda eliminatoria do Play Off de Ascenso a Segunda División B, ante ou Navalcarnero en Riazor.

Fayçal comezou as súas vacacións após xogar ou pasado venres 15 minutos con Marrocos ante Libia

Fayçal comezou as súas vacacións após ter participado ou pasado venres non partido clasificatorio para a Copa de África 2017, en que Marrocos empatou ante Libia (1-1), en Rades (Tunes).

Ou avanzado deportivista saltou ao céspede non minuto 77 en substitución de Hakim Ziyech.