#ASNOSAS

Inesperada derrota do Deportivo Feminino A, que mereceu máis en Friol

O Deportivo Feminino A cosechó en Friol a primeira derrota ligueira (2-1). Con este resultado, o conxunto deportivista perde provisionalmente o liderado do grupo 1º da Segunda División Nacional. O Oviedo Moderno suma agora 23 pun

Aínda que non foi o mellor partido do Deportivo Feminino A, as xogadoras de Manu Sánchez foron non obstante as que tiveron as mellores oportunidades de gol, sobre todo na segunda parte. Por exemplo Gere e María Curral estrelaron os seus disparos no traveseiro.

Adiantouse o conxunto local na primeira metade. Empatou Noe con todo merecemento no minuto 77 e, cando parecía que o partido podía caer ao lado deportivista, o Friol logrou, no minuto 83, o segundo e definitivo gol.

Deportivo Feminino A:  Malena, Carmela, Raquel, Tere, Faragulla, María Curral, Gere, Lea, Elvira, Patri e Estefi. Tamén xogou: Noe.

O CD Femiastur será o próximo rival do Deportivo Feminino A.