CADETES

O partido do Cadete A ante o NAC Breda pechou hoxe a semana de amigables na canteira

Dous equipos de categorías inferiores (xuvenís e cadetes) do NAC Breda adéstranse toda esta semana na cidade deportiva de Abegondo. O primeiro destes amigables foi onte o meuércoles 26 de outubro, co Xuvenil B como protagonista. Houbo

O Infantil A disputou onte en Sofán (Carballo) un cuadrangular coa Selección Coruñesa da categoría, o Lugo e o Celta. O formato de competición foi de liga todos contra todos, con partidos de 40 minutos.

O cadro deportivista, que marcha cuarto clasificado no grupo norte da liga Galega, alzouse coa vitoria final, tras gañar dous partidos e empatar un.

Tivo tamén o pasado martes encontro de preparación o Benjamín A, nesta ocasión ante o San Tirso B (infantil). Meritoria vitoria branquiazul (7-3), ante un rival dúas categorías superior.