XUVENÍS

O Xuvenil A tumba ao líder Sporting de Xixón nun gran primeiro tempo

O Xuvenil A disputó ante o Sporting de Gijón, que se presentó en Abegondo como líder do grupo primeiro da División de Honra, os seus mellores 45 minutos no que vai de tempada.

Os branquiazuis desarbolaron a un cadro asturiano que se mostrou impotente para frear a avalancha deportivista. Os goles de Pedro e Boedo, cos que se chegou ao descanso, facían xustiza, aínda que o marcador puido ser máis avultado.

Na segunda parte, o partido igualouse, o Sporting recortou distancias e o Xuvenil A acabou sufrindo ao ser expulsado Pedro por dobre cartón amarelo. Aínda así, os puntos (2-1) quedaron na cidade deportiva.

Con este resultado, o Xuvenil A é cuarto na táboa con 17 puntos, a 2 puntos do agora líder, o RC Celta.

Xuvenil A: Chema, Carracedo, Rodri, Muhaid, Joel, Gandoy, Adrián, Aarón, Pedro, Ortuño e Boedo. Tamén xogaron: Porrúa, Nico, Mosquera e Iago Novo.

Na próxima xornada, o Xuvenil A visitará aos Rozamentos.

Os resultados ata a data do conxunto deportivista son os seguintes:

Celta A 3 - Xuvenil A 2 (Adri e Iago Novo)
Xuvenil A 1 (Boedo) - Pavillón 0
Bansander 2 - Xuvenil A 1 (Sandá)
Xuvenil A 3 (Sito (2) e Adrián) - Racing de Santander 0
Lugo 0 - Xuvenil A 0
Xuvenil A 5 (Joel, Adrián, Mosquera, Boedo e un futbolista rival en propia meta) - Santiago de Compostela 2