Xuvenil-A

Un gol de Noé no minuto 82 foi definitivo no triunfo do Xuvenil A sobre o CD Lugo

Un gol de Noé (na fila de arriba o primeiro futbolista empezando pola dereita) no minuto 82 foi decisivo para o triunfo (1-0) do Xuvenil A ante o CD Lugo, correspondente á 27ª xornada na División de Honra.

O encontro foi moi disputado aínda que dos deportivistas foron as ocasións máis claras.

Con este resultado, os pupilos de Manuel Pablo suman 60 puntos na 3ª posición pero cos mesmos puntos que o RC Celta, 2º. Por diante marcha o Real Racing Club, líder con 64 puntos.

Xuvenil A: Román, Hugo Torres, Vilela, Samuel, Carreira, José Rey, Noé, Domínguez, Zoe, Ayman e Pablo García. Tamén xogaron: Álvaro, Rubén, Pablo Parada, Héctor e Carletto.

A próxima fin de semana, o Xuvenil A visita ao CD Choco.

O vestiario deportivista levou onte domingo outra alegría ao debutar Adrián Guerrero co Fabril en Segunda Federación no seu partido ante o CD Guijuelo en Abegondo. O atacante saltou ao céspede no minuto 65 en lugar de Mati Castillo e nas súas botas tivo opcións para marcar.

Os resultados até a data do Xuvenil A son os seguintes:

Veriña CF 1 - Xuvenil A 2 (Carreira e Hugo Villaverde)
Xuvenil A 3 (Domínguez, Mardones e Carreira) - SD Compostela 4
RC Celta 2 - Xuvenil A 2 (Álex Delgado e Domínguez)
Xuvenil A 2 (Hugo e Manu Ferreiro) - Real Racing Club 2
Coruxo FC 0 - Xuvenil A 5 (Álex Delgado, Vilela, Domínguez, Guerrero e un futbolista rival en propia meta)
Xuvenil A 8 (Álex Delgado -2-, Ayman -2-, Manu Ferreiro, Guerrero, Domínguez e un futbolista rival en propia meta) - SD Revilla 1