Gardado e De Guzman xogaron o noventa minutos dos seus partidos de seleccións nacionais

Andrés Gardado e Julian De Guzmán foron os dous únicos deportivistas que disputaron o noventa minutos dos seus respectivos partidos de seleccións nacionais. Gardado participó na vitoria da súa país, México, sobre

En Israel, Dudu Aouate xogou o primeiros corenta e cinco minutos do Israel 1 - Chile 0. Tamén en Londres, o sueco Wilhelmsson entrou ao terreo de xogo no minuto 57 do partido entre Suecia e Brasil, que acabou con derrota do equipo do centrocampista deportivista por un gol a cero.

Por fin, en Exipto, o central do Deportivo Fabricio Coloccini xogou o últimos sete minutos de partido con Arxentina, que se impuxo a Exipto (0-2) nun amigable disputado no  Cairo.