Un combativo UD Paiosaco non pode frear en Abegondo a un práctico Fabril

O Fabril impúxose (2-0) a un rochoso UD Paiosaco H. Añón en partido correspondente á 16ª xornada en Terceira RFEF, 1ª da segunda volta, disputado en Abegondo ante numeroso público, moito chegado desde Paiosaco.

O partido foi moi trabado, con escasas opcións de gol nas dúas porterías e cunha férrea defensa visitante.

O UD Paiosaco H. Añón, que se mantivo vivo no partido case até o final, fallou un penalti con 0-0 no marcador, minutos antes que Jesús Ares adiantase aos fabrilistas.

Ao descanso chegouse con ese triunfo pola mínima dun Fabril obrigado a tirar de oficio.

Despois do paso polos vestiarios, o encontro seguiu coa mesma tónica de dominio territorial fabrilista, ata que Diego Gómez puxo a sentenza cun segundo gol que certificaba unha nova vitoria para o equipo que dirixe Óscar Gilsanz.

Con este marcador, o filial deportivista suma 35 puntos á fronte da táboa de Terceira RFEF.

Fabril: Hugo Ríos, Marc, Puerto, Dani Barcia, Iano Simão, Brais Val, Jairo, Diego Gómez, Nájera, Jesús Ares e Martín Ochoa. Tamén xogaron: Iñaki, Barba, Marcel, Iván e Fito.

A próxima fin de semana, o Fabril visita ao Alondras CF.