Un gol de Mista deu a primeira vitoria de pretemporada ao Deportivo

Un gol de Mista antes do descanso deu o triunfo pola mínima (1-0) ao Deportivo sobre o Ribeirao da Segunda Division de Portugal no primeiro partido amigable do Deportivo esta pretemporada. Mañana venres, también en Melgaso, o rival se

A primeira parte foi mais igualada nun partido típico de pretemporada. O balón no entanto foi branquiazul baixo a batuta de Valeron e quedo patente a diferenza de categoría entre un e outro equipo. Aínda sen crear demasiadas ocasións, o colexiado do partido, Fernando Gonsalves, anulou ata tres goles ao Deportivo por fóra de xogo.
Mista, ao recoller un balón solto na frontal da área portuguesa e regatear con claridade ao porteiro, puxo en vantaxe ao Depor ao fío do descanso. Debutou como deportivista Angulo, que mostro boas maneiras nun futbolista de 19 anos.

Na segunda parte, con practicamente un once novo branquiazul (só repetiu Pablo Alvarez), as oportunidades sucedéronse no area do Ribeirao. Pablo Alvarez erro un man a man en dúas oportunidades na mesma xogada; Juan Rodriguez cabeceo ao traveseiro un saque de esquina; e Bodipo non puido liquidar en gol tras plantarse só ante a meta luso aínda que recibiu o balón xa algo forzado.

O partido finalizo con outro remate ao pau de Bodipo, que desaproveitou un erro de blocaje da meta Joao Nunes. Debutou no Deportivo Juca, que deixo mostras da súa calidade e experiencia en mediocampo.

Deportivo: Aranzubia, Manuel Pablo, Colotto, Adrian Lopez, Angulo, Alex, Sergio, Pablo Alvarez, Ivan Perez, Valeron e Mista.

No segundo tempo, o Deportivo formo con este once: Manu; Laure, Aythami, Ze Castro, Filipe, Juan Rodriguez, Juca, Pablo Alvarez (Ivan Perez, m. 60), Juan Dominguez, Riki e Bodipo.

Grupo Desportivo Ribeirao: Colaso, Luís Faria, Pina, Wesley, Forbes, Adriano, Bruno Pereira, Caravana, Paulo Rola, Tiago Vidigal e Abilio.

Ao comezar o segundo tempo saltaron ao campo: Colaso (Joao Nunes, m. 68), Luís Faria, Caravana (Ruizinho, m. 81), Paulo Rola (Flavio, m. 60), Abilio (Rene, m. 60), Joao Cruz, Renato, Joao Rodrigues, Ruizinho (Elisio, m. 77) e Jonatas (Gilmar, m. 77).

Arbitro: Fernando Gonsalves, de Portugal. Anulou un gol a Mista e dous a Pablo Alvarez por fóra de xogo, todos eles na primeira metade.

Goles: 1-0, m. 44: Mista, en xogada persoal, marca a pracer tras regatear ao porteiro.

Incidencias: Un centenar de persoas no Estadio de Melgaso. O dianteiro Adrian Lopez, Gardado, Lopo, Antonio Tomas e Lafita, descartados por Lotina para este partido, exercitáronse antes do partido nun campo anexo.