Resultados #anosacanteira na xornada intersemanal

Terceira División

Un Fabril que xogou 76 minutos con 10 futbolistas por expulsión do meta Alberto caeu (2-1) na Porta Santa ante o UD Paiosaco H. Añón. O partido correspondía á 13ª xornada no subgrupo A de a Terceira División e foi aprazado no seu día por COVID-19 no conxunto larachés.

Os locais aproveitaron a temperá vermella directa ao gardameta deportivista (minuto 14) para adiantarse por dúas veces no marcador. Após o descanso foi superior o Fabril, que recortou diferenzas grazas a un tanto de Barba; pero quedou sen forzas e sen sorte para polo menos empatar o encontro.

Con este resultado, o filial deportivista suma 24 puntos e, con dous partidos menos, iguala ao Racing Villalbés, cuarto con idéntica puntuación e tamén dous encontros menos xogados. Terceiro na clasificación é o Polvorín FC, que alcanza os 27 puntos con dous choques que ten aínda por disputar.

O vindeiro sábado 13 de febreiro ás 16:30, a Fabril visita ao CD As Pontes en O Poboado.

Categoría xuvenil

Pola súa banda o Xuvenil A impúxose por 7 goles a 0 ao Conxo en Abegondo, en partido correspondente á 12ª xornada que foi aprazado no seu día por COVID-19 no equipo santiagués.

Noel -3-, Jairo, Víctor, Do Carmo e Nájera foron os autores dos goles deportivistas nun partido de clara cor branquiazul.

Con este resultado, o Xuvenil A suma 30 puntos e é líder provisional do subgrupo A de a División de Honra, cun partido menos xogado. En segunda posición marcha o RC Celta, con 28 puntos e tres encontros menos.

O partido da 15ª xornada entre o CD Choco e o Xuvenil A, previsto para o vindeiro sábado 13 de febreiro en Redondela, foi aprazado por un caso de COVID-19 no conxunto pontevedrés. O Xuíz de Competición da RFEF fixará agora unha nova data para a celebración do partido "o máis próxima no tempo".