Partidos internacionais para Fayçal e Sam Piette mañá venres

Ou deportivista Fayçao Fajr e ou fabrilista Sam Piette cheñen mañá venres 3 de xuñou cita internacional coas súas respectivas seleccións nacionais: Marrocos e Canadá.

Fayçal mídese a Libia en Tunes

En partido clasificatorio para a Copa de África 2017, Marrocos mídese a Libia. Ou choque arrinca ás 19.00 (hora local) en Rades (Tunes).

Ou pasado venres, Marrocos venceu (2-0) ou Congo en partido amigable que se xogou en Tánxer. Fayçal arrancou ou partido non banco dous suplentes. Após ou descanso, ou centrocampista branquiazul relevou Mounir Obbadi e disputou pois vos segundos 45 minutos.

Sam Piette fronte a Azerbaiján

Ou fabrilista Sam Piette foi convocado por Canadá para unha concentración dá selección en Austria, desde ou pasado martes 31 de maio ao mércores 8 de xuño.

Mañá venres, a selección canadiana ten previsto xogar un amigable en Austria: ante Azerbaiján non Stadion Rohrbach en Rohrbach An Der Lafnitz (19.00 horas).

Ou martes 7 de xuño será ou segundo amigable, nesta ocasión fronte a Usbequistán, non Thermenstadion dá localidade austríaca de Bad Waltersdorf (16.00).

Por conseguinte, Piette causa baixa non Fabril para ou partido de ida dá segunda eliminatoria do Play Off de Ascenso a Segunda División B, ante ou Navalcarnero en Riazor (domingo 5 de xuño ás 12.00 horas).

Celso Borges arrinca ou sábado a Copa América Centenario 2016

Este sábado 4 de xuño, Paraguai será ou primeiro rival de Costa Rica, na que se acha convocado ou deportivista Celso Borges, na Copa América Centenario 2016.

COLOMBIA - COSTA RICA, ás 20.00 (hora local) non NRG Stadium en Houston

Vos dous primeiros clasificados accederán a cuartos de final, do 16 ao 18 de xuño. As semifinais xogaranse ou 21 e 22. Ou 25 de xuño está previsto ou partido polo terceiro e cuarto posto; mentres que a final se celebrará ou 26 de xuño en New York.

Celso Borges disputou ou pasado venres (madrugada do sábado en España) un partido amigable ante Venezuela non Estadio Nacional de Costa Rica en San José.

Ou  mediocentro deportivista foi titular e disputou 63 minutos, atei que foi relevado por Tejada. Venceu Costa Rica (2-1), a pesar de que vos venezuelanos se adiantaron non marcador non minuto 29.